Galerija

ruduo_1
Merkurijus 2009. Ribu nera 539 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 523 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 550 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 544 (Large)
ruduo_3
Merkurijus 2009. Ribu nera 524 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 519 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 541 (Large)
alumni
ruduo_2

KVIETIMAS į balandžio 20 d. VU EF Alumni susitikimą


Mieli VU EF Alumni nariai ir draugai,
 
su malonumu kviečiame Jus į planuojamą VU EF Alumni Velykinį susitikimą - balandžio 20 d., 18:30. Laikas ir vieta bus patikslinti likus savaitei iki susitikimo.
 
Šį kartą siūlome praplėsti akiratį ir šiek tiek atsiriboti nuo tiesiogiai su ekonomika ar vadyba susijusių temų, tad šio susitikimo metu numatoma aptarti išskirtinio valstybės dėmesio sulaukiančio Jono Pauliaus II piligrimų ir turizmo kelio projekto tikslus, eigą, vykdymą ir įtaką Lietuvos visuomenei.
 
Šia tema mielai sutiko padiskutuoti vienas iš VU EF Alumni steigėjų p. Gediminas Miškinis, LR Ūkio ministerijos kancleris, kuris yra paskirtas šio projekto vadovu iš valstybės pusės, bei gerb. akivyskupas Sigitas Tamkevičius, vadovaujantis projektui iš bažnyčios pusės.
 
Nusimato iš tiesų įdomi diskusija, tad nepraleiskite progos religinių švenčių proga susipažinti su tikrai Jūsų akiratį praplėsiančia tema!
 
Jau galite pradėti registruotis į susitikimą el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai . Dar neesantys VU EF Alumni nariai registruodamiesi nurodykite VU EF baigimo metus bei specialybę.
 
Pasidalinkite šiuo kvietimu su savo kursiokais bei kitais bičiuliais - VU EF absolventais ;)
 
Su Pavasariu!
 
 
VU EF Alumni draugija
www.alumni.ef.vu.lt

Komentarai

Norėdami komentuoti, prašome prisijungti.
VU EF Alumni; Įm. k. 300020155; Saulėtekio al. 9, II rūmai, Vilnius Sprendimas: VU SA EF