Galerija

Merkurijus 2009. Ribu nera 541 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 539 (Large)
ruduo_1
Merkurijus 2009. Ribu nera 519 (Large)
ruduo_2
ruduo_3
Merkurijus 2009. Ribu nera 550 (Large)
alumni
Merkurijus 2009. Ribu nera 524 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 544 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 523 (Large)

Kviečiame į diskusiją apie "Bulių kultūrą"


VU EF Alumni 2013 m. sausio 30 d., trečiadienį, 18 val. Jus kviečia į diskusiją apie "Bulių kultūrą", kuri įvyks kavinės "Sakwa" (Paco g. 1, Vilnius) trečiojo aukšto salytėje.

Stipriai dominuojantys žmonės taip vadinami „buliai“ dažnai jaučiasi labai nesaugūs. Iš to nesaugumo ir baimės prarasti kontrolę, jie neleidžia kitiems įtakoti situacijos ar prisiimti atsakomybės. Toks elgesys dažnai susiformuoja dar vaikystėje, kai paspaudęs kitą gauna tai, ko nori. Užaugę tokie žmonės dažnai būna susirūpinę savo ego poreikių patenkinimu ir asmenine ambicija prasimušti, kontroliuoti, įgyti statusą, manipuliuoti, priiminėti sprendimus, kurti imperijas, rinkti materialius pasiekimų ženklus, siekti piniginės gerovės. Ypač tokiems žmonėms būdingi „taip, Sere“ tipo pasekėjai, atsparumas neigiamam visuomenės vertinimui...Turbūt daugelis iš mūsų su tokiais žmonėmis "buliais" susiduriam kasdien - savo darbuose, moksluose, visuomeninėje veikloje. Diskusijos metu pabandysime atpažinti ir suprasti "bulių" elgesį, tokio elgesio motyvus bei surasti būdus kaip prieiti prie taip besielgiančių žmonių ir dirbti su jais vienoje organizacijoje.Kviečiame diskusijai: Ar toks pasitikėjimas savimi yra siekiamybė? Ką jis duoda, ką atima ir kokios alternatyvos?

alt

Diskusiją moderuos Kristina Matijošaitienė - organizacijų psichologė, konsultantė, šiuo metu dirbanti ir kurianti "nebulinę" kultūrą organizacijoje "Gelbėkit vaikus". Kristina turi daugiau nei 9 metus  darbo su įvairiomis organizacijomis patirties, atliekant darbuotojų atrankos, psichologinio kandidatų vertinimo projektus, mokymų poreikio nustatymo tyrimus,  teikiant  darbuotojų ugdymo rekomendacijas bei sudarinėjant darbuotojų mokymų programas. Yra pravedusi daugiau nei 700 valandų darbuotojų mokymų seminarų aktualiomis vadovavimo, tarpasmeninės komunikacijos, asmeninio efektyvumo, klientų aptarnavimo, emocinės kompetencijos ir kt. temomis.

Numatoma susitikimo pabaiga 20:30. Prašome atvykti kiek anksčiau, kad spėtumėte užsiregistruoti, nes 18 val. pradėsime.

Prašome registruotis iki sausio 28 d. el. paštu  Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai Vietų skaičius ribotas.  

 

VU EF Alumni

 

 

Komentarai

Norėdami komentuoti, prašome prisijungti.
VU EF Alumni; Įm. k. 300020155; Saulėtekio al. 9, II rūmai, Vilnius Sprendimas: VU SA EF