Galerija

Merkurijus 2009. Ribu nera 544 (Large)
ruduo_2
Merkurijus 2009. Ribu nera 523 (Large)
alumni
ruduo_1
Merkurijus 2009. Ribu nera 550 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 524 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 519 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 539 (Large)
ruduo_3
Merkurijus 2009. Ribu nera 541 (Large)

Neformalus Alumni susitikimas TREČIADIENĮ 18:30


Sveiki Alumniai!
 
primenu, jog jau šį TREČIADIENĮ 18:30, alaus restorane Aula (www.aularestoranas.lt, Pilies g. 11, Vilnius) įvyks neformalus Alumni susitikimas, kuris tikimės taps gražia tradicija susitikti ir neformaliai pabendrauti bei tuo pačiu po truputį plėsti VU EF Alumnių ratą naujais įdomiais veidais!
 
Mums visiems yra rezervuotas visas rūsys (atėję tiesiog pasakykite padavėjui, kad Jūs atvykote į rūsyje vykstantį susitikimą), tad tikrai kviečiu pasinaudoti puikia ir pakankamai privačia erdve mūsų susitikimui! Ateityje, jeigu daugumai patiks vieta, galėsime susitikinėti ten nuolat :)
 
Nepamirškite pasiimti į susitikimą bent vieną kolegą VU EF absolventą. Tai gali būti Jūsų grupiokas, kolega, draugas ar geras pažįstamas! Kuo įdomesnes asmenybes pritrauksite į narius, tuo patiems bus įdomiau susitikti ir dalintis patirtimi, naujienomis, žiniomis, kontaktais, ryšiais ir žinoma gera nuotaika!
 
Rekomenduoju įsivesti kaip minimum artimiausiems metams į savo kalendorius, jog kiekvieno mėnesio antrąjį trečiadienį 18:30 vyksta VU EF Alumni draugijos neformalus susitikimas, kurio vieta ilgainiui nusistovės priklausomai nuo mūsų pačių :)
 
Šio susitikimo pirminis tikslas - pažinkime vienas kitą geriau ir apsikeiskime kontaktais (rekomenduoju turėti daug vizitinių) :)
 
Prašau informuokite ar ketinate dalyvauti ir kiek svečių planuojate atsivesti iki trečiadienio 15 val.
 
Iki greito!
 
--
Linkėjimai,
 
Živilė Golubevė
VU EF Alumni draugijos Valdybos pirmininkė

Komentarai

Norėdami komentuoti, prašome prisijungti.
VU EF Alumni; Įm. k. 300020155; Saulėtekio al. 9, II rūmai, Vilnius Sprendimas: VU SA EF