Galerija

Merkurijus 2009. Ribu nera 519 (Large)
ruduo_2
Merkurijus 2009. Ribu nera 539 (Large)
ruduo_1
Merkurijus 2009. Ribu nera 550 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 524 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 541 (Large)
Merkurijus 2009. Ribu nera 544 (Large)
ruduo_3
Merkurijus 2009. Ribu nera 523 (Large)
alumni

Startavo ECV’10 – tarptautinis studentų verslumo konkursas


Penktadienį įvyko tarptautinio verslumo konkurso „Entrepeneurship Competition Vilnius 2010“ (ECV’10) atidarymas, kurio metu Å¡ių metų ECV globÄ—jas Petras AuÅ¡treviÄius, Å¡vietimo ministras Gintaras SteponaviÄius, Vilniaus universiteto Ekonomikos fakulteto dekanÄ— prof. dr. BirutÄ— GalinienÄ—, bei „CESIM“ ir „ERNST & YOUNG“ atstovai iÅ¡kilmingai pasveikino visus dalyvius bei organizatorius ir atvÄ—rÄ— duris jau septintus metus vykstanÄiam studentų verslumo konkursui.

LR Å¡vietimo ministras Gintaras SteponaviÄius turÄ—jo garbÄ—s tarti pirmÄ…jį žodį. AngliÅ¡kai prabilÄ™s politikas pasidžiaugÄ— tokiu gausiu bÅ«riu jaunųjų verslininkų. Fraze „The winner takes it all“ ministras patarÄ— neapsiriboti ir patarÄ— gerai praleisti laikÄ… geriausiame mieste Vilniuje bei pasisemti idÄ—jų ateiÄiai. Sveikinimo kalboje G. SteponaviÄius džiaugÄ—si ir fakulteto Alumni teikiama pagalba Å¡iai iniciatyvai. Tai tapo įžanga į konkurso globÄ—jo, VU EF Alumni tarybos pirmininko bei žymaus Lietuvos politiko Petro AuÅ¡treviÄiaus įspÅ«dingÄ… kalbÄ….

ECV‘10 konkurso globÄ—jas Petras AuÅ¡treviÄius atsižvelgÄ— į faktÄ…, kad auditorijoje susirinkÄ™ dalyviai atstovauja daugelį Å¡alių ir pasisveikino net keliomis kalbomis: Å¡vediÅ¡kai, gruziniÅ¡kai, lenkiÅ¡kai, latviÅ¡kai bei lietuviÅ¡kai. P. AuÅ¡treviÄius priminÄ— dalyviams, kad tai yra konkursas, kuriame visi yra laimÄ—tojai, bet viena komanda vis tiek turi bÅ«ti geriausia, o kuri tai bus - paaiÅ¡kÄ—s rytoj. BuvÄ™s VU EF studentas priminÄ— susirinkusiesiems, jog finansinÄ—s krizÄ—s laikotarpiu svarbiausia eiti iÅ¡ vien, pažinti vieni kitus bei patarÄ— komandoms apsilankyti Vilniuje siauÄianÄioje „Kaziuko mugÄ—je“ ir įsigyti nuostabių rankų darbo gaminių.

Visą straipsnį su nuotraukomis galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Straipsnio autorÄ— Laura VainauskaitÄ— | Alfa.lt

Komentarai

Norėdami komentuoti, prašome prisijungti.
VU EF Alumni; Įm. k. 300020155; Saulėtekio al. 9, II rūmai, Vilnius Sprendimas: VU SA EF